Ανταλλακτικό σίτας για φίλτρο NW 25 - σετ 5 τεμαχίων
  • Ανταλλακτικό σίτας για φίλτρο NW 25 - σετ 5 τεμαχίων

Ανταλλακτικό σίτας για φίλτρο NW 25 - σετ 5 τεμαχίων

  • Κατασκευαστής: CINTROPUR
  • Κωδικός Προϊόντος: 1410050
  • Διαστάσεις (mm): 0 x 0 x 0
  • Διαθεσιμότητα:
  • Τιμή


    13,27€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 10,70€

Διαθέσιμες Επιλογές

Η CINTROPUR χρησιμοποιεί την μέθοδο της επιφανειακής φίλτρανσης και κατά συνέπεια το μόνο που πρέπει να αλλάζεται συχνά είναι η εξωτερική σίτα του στοιχείου.
Κάθε σετ περιλαμβάνει 5 σίτες.

Για λόγους υγιεινής προτείνουμε η αλλαγή της σίτας να γίνεται τουλάχιστον 3 φορές ετησίως ή όταν η πτώση πίεσης φτάσει το 1 bar (σε περίπτωση που στην εγκατάσταση υπάρχουν μανόμετρα πίεσης πριν και μετά το φίλτρο).

Η CINTROPUR διαθέτει για το φίλτρο NW 25, σίτες των 5, 10, 25, 50 και 100 microns (από πολυεστέρα - μη πλενόμενες) και 150 και 300 microns (από nylon - πλενόμενες).
Μικρότερος αριθμός microns σημαίνει μεγαλύτερος βαθμός διήθησης / φίλτρανσης.

Η επιλογή της κατάλληλης σίτας εξαρτάται από την ποσότητα και το μέγεθος των αιωρούμενων στερεών που υπάρχουν στο νερό. Μεγάλη ποσότητα στερεών ή στερεά μεγάλου μεγέθους απαιτούν σίτα πάνω από 50 microns. Αντίθετα μικρή ποσότητα στερεών ή μικρό μέγεθος στερεών απαιτούν σίτα κάτω από 10 microns.
Τα φίλτρα CINTROPUR διατίθενται από το εργοστάσιο με σίτα των 25 microns ώστε να δοθεί η δυνατότητα μετά την λειτουργία του φίλτρου, να διαπιστώσετε αν αυτός ο βαθμός διήθησης είναι ο κατάλληλος για την εφαρμογή σας. Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι απαιτείται ανταλλακτικό για μεγαλύτερη κατακράτηση στερεών, προτείνουμε να δοκιμάσετε το αμέσως μικρότερο μέγεθος. Σημειώστε ότι μια σίτα μεγάλου βαθμού διήθησης (π.χ. 1 ή 5 microns), θα μειώσει γρηγορότερα την ικανότητα φίλτρανσης και θα απαιτεί συχνότερες αντικαταστάσεις ενώ παράλληλα θα μειώσει την εισερχόμενη πίεση του νερού σε βαθμό που μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε άλλα σημεία της εγκατάστασής σας (π.χ. στην αντλία).

 
Γενικά στοιχεία
Επιλογές Ανταλλακτικό
Χώρα προέλευσης Βέλγιο
Εγγύηση 2 χρόνια
Άλλα Χαρακτηριστικά
Πίεση λειτουργίας 10 bar (max 16 bar)
Επιφάνεια φίλτρανσης 450 cm2
Θερμοκρασία νερού 50oC max

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή