Σταθμός ανύψωσης λυμάτων με τεμαχιστή SANIBEST PRO - 4 υποδοχές

  • Κατασκευαστής: SFA
  • Κωδικός Προϊόντος: 0410010-00013
  • Διαστάσεις (mm): 507 x 154 x 268
  • Διαθεσιμότητα:
  • Τιμή


    1.283,40€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 1.035,00€
Η μονάδα SANIBEST PRO με ενσωματωμένη αντλία και τεμαχιστή,  αποτελεί την απόλυτη λύση για ένα ολοκληρωμένο WC, ειδικά όταν χρειαζόμαστε μεγάλη ανύψωση των υγρών.  Διαθέτει έναν ισχυρό κινητήρα 1100W και έχει δυνατότητα κατακόρυφης ανύψωσης έως 7 μέτρα. Τοποθετείται εύκολα πίσω από την λεκάνη και εκτός από την λεκάνη μπορεί να συνδεθεί και με τον νιπτήρα, τον μπιντέ και την ντουζιέρα. Είναι ιδανική για υπόγεια αποθήκες ή άλλους χώρους όπου θέλουμε να εγκαταστήσουμε ένα πλήρες μπάνιο χωρίς να χρειάζονται μεγάλες σωληνώσεις ή φρεάτια.

Λόγω του ισχυρού κινητήρα μπορεί να λειτουργεί ακόμα και σε επαγγελματικές εφαρμογές όπως τουαλέτες γραφείων, εστιατορίων, ξενοδοχείων κ.α.

Τοποθετείται στο πίσω μέρος της λεκάνης και δέχεται τα λύματα αυτής καθώς και ενός νιπτήρα, ενός μπιντέ και μιας ντουζιέρας.

Όταν ξεπλένετε την τουαλέτα, η μονάδα ενεργοποιείται αυτόματα και τεμαχίζει τα λύματα. Κατόπιν η εσωτερική αντλία τα μεταφέρει στο επιθυμητό σημείο. Το ίδιο συμβαίνει και όταν λειτουργεί κάποιο από τα υπόλοιπα σημεία.

Μέγιστη κατακόρυφη ανύψωση 7 μέτρα.
Μέγιστη οριζόντια μεταφορά 100 μέτρα.
Δείτε την σχετική φωτογραφία ώστε να εντοπίσετε την ακριβή οριζόντια μεταφορά σε σχέση με την απαιτούμενη ανύψωση στην εγκατάστασή σας.

Διαθέτει ενσωματωμένη βαλβίδα αντεπιστροφής.

Για την εγκατάσταση της μονάδας παρακαλούμε συμβουλευτείτε το σχετικό έντυπο της Τεχνικής Βιβλιοθήκης με τίτλο ''Συμβουλές εγκατάστασης για μονάδες SFA''
Γενικά στοιχεία
Επιλογές Λεκάνης
Κατάλληλο για Λύματα
Χώρα προέλευσης Γαλλία
Εγγύηση 12 μήνες
Στοιχεία αντλίας
Μέγιστη ανύψωση 7 μέτρα
Τύπος πτερωτής Κοπτήρες
Μέγιστη θερμοκρασία υγρού 35οC
Στοιχεία κινητήρα
Ισχύς 1100W
Τάση 230V
Άλλα Χαρακτηριστικά
Αριθμός υποδοχών 4
Στόμιο σύνδεσης 1 στόμιo Φ100 για σύνδεση με λεκάνη linebreak 3 στόμια Φ40

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή